نقش نانوایان و شیرینی‌پزها در کاهش بیماری‌های قلبی/ عامل ۴۸ درصد از مرگ و میرها در ایران

نقش نانوایان و شیرینی‌پزها در کاهش بیماری‌های قلبی/ عامل ۴۸ درصد از مرگ و میرها در ایران


نقش نانوایان و شیرینی‌پزها در کاهش بیماری‌های قلبی/ عامل ۴۸ درصد از مرگ و میرها در ایران

 

سید محمدهادی ایازی با بیان اینکه بیماری‌های غیرواگیر شامل بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان‌ها و حوادث ترافیکی، عامل اصلی مرگ‌ومیر مردم کشور است بر ضرورت آگاهی‌رسانی به مردم و استفاده از ظرفیت‌های مردمی، نهادهای عمومی و دولتی در جهت پیشگیری از این بیماری‌ها تأکید کرد.

وی افزود: اصناف کشور می‌توانند کمک بسیار زیادی به کاهش بیماری‌های غیرواگیر و تأمین سلامت مردم کنند و خوشبختانه در یکی دو سال اخیر، جلسات مختلف و مؤثری را با اصناف ازجمله نانوایان و شیرینی پزها داشته‌ایم تا میزان شکر، جوش‌شیرین و نمک موجود در محصولات آن‌ها کاهش پیدا کند.

معاون اجتماعی وزارت بهداشت از اعلام آمادگی اصناف برای تشکیل کارگروه‌های تخصصی به‌منظور کاهش میزان چربی، نمک و شکر موجود در مواد غذایی خبر داد و افزود: اصناف در قالب این گروه‌ها و برنامه‌هایی که تدوین خواهد شد، محصولاتی را تولید می‌کنند که به تأمین سلامت جامعه کمک کند.

وی با اشاره به انتقال الگوهای بیماری‌ها از واگیر به غیر واگیر، گفت: خوشبختانه در چهار دهه اخیر با اقدامات ارزشمند انجام‌شده در نظام جمهوری اسلامی ایران، امید به زندگی در بین مردم ایران حدود 23 سال افزایش پیداکرده است.

وی با اشاره به تصویب سند ملی پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر در کشور، یادآور شد: تکالیف و وظایف دستگاه‌های اجرایی مختلف در این سند مشخص‌شده که طبق این سند، هم بخش دولتی به‌عنوان یک بخش بسیار مهم و اثرگذار و هم مردم و صنوف مختلف باید نقش خود را به‌خوبی ایفا کنند.

 

 

 

5656

منبع: خبر آنلاین گروه دانش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *