بزرگ‌ترین تارت دنیا در ناپل پخته شد

بزرگ‌ترین تارت دنیا در ناپل پخته شد


 Ø§ÛŒÙ† نوع تارت که به آن PASTIERA می‌گویند از نوع تارت‌های سنتی شهر ناپل ایتالیا است که اکنون در ابعاد غول‌آسایی در گرن‌کافه گامبرینوس پخته شده است.

برای تهیه این کیک ۶۰ کیلوگرم پنیر ریکوتا، ۶۷٫۵ کیلوگرم شکر، ۶۰ کیلوگرم گندم، ۶۶۵ عدد تخم‌مرغ، ۲۵ لیتر شیر، ۲۰ کیلوگرم آرد، ۷٫۵ کیلوگرم کره و ۱۰۰ گرم نمک استفاده شده است.

در پختن این تارت ۳۰۶ کیلوگرمی که ۲٫۱ متر دارد ۴ شیرینی‌پز ماهر به‌مدت ۳٫۵ ساعت همکاری کردند و برای حمل آن از ۱۰ نفر کمک گرفته شد.

بزرگ‌ترین تارت دنیا

بزرگ‌ترین تارت دنیا در ناپل

این شیرینی سنتی ناپلی به‌ طور کلی پیش‌ از خوردن باید ۲۴ ساعت در محیطی خنک و خشک گذاشته شود و از آنجا که هیچ یخچالی گنجایش نگهداری این کیک را ندارد، آن را در هوای خنک آوریل که دمای مناسبی دارد نگه می‌دارند. در گذشته‌های دور، مادرهای ناپلی برای خنک‌شدن این تارت آن را پشت پنجره می‌گذاشتند.

۶۰۰ نفر می‌توانند بزرگ‌ترین تارت ناپلی دنیا را امتحان کنند.

چمدان

2121

منبع: خبر آنلاین گروه دانش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *